Tràmits

Vols rodar a Calella? En aquest espai t’expliquem com fer-ho i t’oferim informació sobre com registrar el teu projecte, un directori d’empreses on trobar els professionals que necessitis per al teu rodatge així com els permisos necessaris, preus i reglaments d’ús per a les localitzacions de Calella.

Per a qualsevol dubte:

T | 93 766 30 30 ext 404
hola@calellafilmoffice.cat

Permisos

Calella Film Office ofereix assessorament gratuït i coordina amb els diferents departaments de l’Ajuntament de Calella les necessitats de qualsevol producció audiovisual que es vulgui dur a terme a Calella.  Altrament, dona suport en la tramitació de permisos de rodatge, organitza reunions de coordinació de preparació amb l’objectiu de facilitar tota la informació necessària per a planificar, agilitzar i produir en les millors condicions possibles a fi i efecte de convertir Calella en una ciutat plató.

Totes aquelles productores que vulguin rodar a Calella hauran de disposar d’una autorització prèvia per part de l’Ajuntament de Calella. Per poder tramitar la vostra petició cal que inicieu el tràmit de sol·licitud emplenant el formulari que trobareu en aquest apartat. Un cop rebuda, Calella Film Office realitzarà la valoració amb els departaments de l’ajuntament competents i s’informarà a l’interessat/da sobre la viabilitat de la petició realitzada.

En cas que l’Ajuntament de Calella atorgui l’autorització de rodatge a la productora que ho sol·licita, des del Calella Film Office es procedirà a fer el seguiment i coordinació necessària per facilitar al màxim els treballs relatius a la producció que acull la nostra ciutat.

No obstant, les produccions que es vulguin dur a terme a les platges de Calella, s’hauran de sol·licitar directament al Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya amb antelació suficient a la data d’inici de l’activitat que en cap cas no hauria de ser inferior a un mes atesos els informes preceptius que cal sol·licitar. Un cop es pagui la taxa s’iniciarà la tramitació de sol·licitud.

Per iniciar els tràmits de sol·licitud de permís de rodatge cal que empleneu el següent formulari:

Formulari de sol·licitud de rodatge

Formulari sol·licitud de rodatge - CA