Localitzacions a l’entorn natural

Calella disposa d’espais únics i singulars per a les vostres produccions. L’encant del seu entorn natural i un emplaçament privilegiat, entre mar i muntanya, fan de Calella una ciutat amb personalitat pròpia.

Busques algun lloc especial? Contacta amb nosaltres: hola@calellafilmoffice.cat

 • Zona esportiva La Muntanyeta

  La zona esportiva La Muntanyeta és un equipament municipal amb diferents espais de pràctica esportiva. Concretament, les instal·lacions engloben les Pistes Municipals d’Atletisme i el Camp Municipal d’Esports, que és de gespa artificial i té una extensió de 102x60m. Està ubicada al nord de la ciutat, a prop de la Fàbrica Llobet-Guri. Hi ha també 6 vestidors per a esportistes, 2 vestidors per àrbitres, infermeria, magatzems, sala de reunions, un gimnàs, grades, enllumenat artificial i zona d’aparcament de vehicles a l’exterior, entre altres.

  Per a informació sobre les tarifes establertes, consulteu l’apartat de Taxes.

 • Platja Gran

  Ubicada prop del Passeig Manuel Puigvert, un dels centres neuràlgics de la ciutat en termes lúdics i culturals, la platja Gran és un espai ideal pels qui volen dinamisme i activitats. La seva ubicació al mateix centre de la ciutat, els seus 1500m de longitud i 72m d’amplada i els serveis que ofereix, fan d’aquesta platja una de les més boniques del Maresme.

  Si esteu interessats/des en realitzar qualsevol producció audiovisual a les platges de Calella, consulteu l’apartat de Permisos.

 • Platja de Garbí

  Ubicada a la zona hotelera, la platja queda delimitada per un bonic passeig que du el mateix nom. Ha estat guardonada amb la “Q” de qualitat de l’ICTE al 2004 i amb la Bandera Blava de les Platges d’Europa des de 1994 de forma consecutiva. La platja és sinònim d’aigües netes i serveis de qualitat a l’abast de tothom, ideal pels nens i les famílies. Hi ha 2 camps de futbol-platja, 9 camps de vòlei-platja i els aficionats als esports nàutics poden gaudir de les activitats que cada estiu s’organitzen pel Water Sports Centre i pel Maraventura Sports Park.

  Si esteu interessats/des en realitzar qualsevol producció audiovisual a les platges de Calella, consulteu l’apartat de Permisos.

 • Platja de les Roques

  Ubicada al sud-oest del nucli urbà i a prop del Far de Calella i de les Torretes, la platja de les Roques és un conjunt de petites cales d’aigües netes i transparents envoltades de pins i penya-segats. Té un total de 750 m de longitud i 25 m d’amplada. A més de l’interès paisatgístic, la platja també disposa d’un restaurant, una paret d’escalada, dutxes i una zona nudista. Una platja tranquil·la i ideal per relaxar-se sol, en parella o en petits grups.

  Si esteu interessats/des en realitzar qualsevol producció audiovisual a les platges de Calella, consulteu l’apartat de Permisos.

 • Passeig de Manuel Puigvert

  El passeig va ser construït l’any 1927 i porta el nom de l’alcalde que va iniciar-ne el projecte, Manuel Puigvert “Soques”. La inauguració es va fer al mateix temps que el mercat, el nou escorxador i la reforma del far. Aquesta obra popular separa, per una banda, la platja de Calella i, per altra banda, la via del tren. Un espai emblemàtic i agradable on la gent del poble surt a passejar o a fer exercici físic.

 • Parc Dalmau

  El Parc Dalmau va ser inaugurat l’any 1928 i està situat al centre de Calella. És obra de Jeroni Martorell i compta amb una extensió aproximada de 18,4 hectàrees. És un magnífic espai natural amb jardins i boscos mediterranis formats essencialment per pins pinyers i alzines. El Pati de l’Ós és la part central del parc i compta amb espais per al joc i el lleure dels infants i a l’estiu acull l’Aplec de la Sardana i concerts a l’aire lliure. És el lloc ideal per a aquelles persones que els agrada gaudir de la natura en plena tranquil·litat.

 • Les Torretes

  Les Torretes són un bé cultural d’interès local a Calella. Van ser construïdes pel servei de transmissions com a telègrafs òptics. Es composa de dues torres: una edificada el 1848 i que era d’ús militar, mentre que l’altra era d’ús civil i va ser construïda el 1857. Situades al sud del nucli urbà i a prop del Far de Calella, les Torretes són visibles des de la platja i el turó on estan ubicades proporciona un mirador i un entorn natural digne de visitar.

 • Far de Calella

  El símbol per excel·lència de Calella. Va ser inaugurat l’any 1859 i està situat a l’entrada de la ciutat, en un promontori de 50 metres d’altitud. A l’interior, hi ha el Centre d’Interpretació del Far de Calella, creat amb l’objectiu d’explicar les comunicacions d’aquest des de múltiples punts de vista (comunicacions marítimes, terrestres i urbanes). A l’exterior, hi ha un excel·lent mirador des d’on es gaudeix d’una de les vistes més privilegiades de la ciutat i el seu entorn.

  Per a informació sobre les tarifes establertes, consulteu l’apartat de Taxes.