Hola

Calella t’ofereix l’espai i els recursos per a què puguis crear. Perquè juguis amb els seus espais i utilitzis la ciutat com a plató. Benvingut a Calella Film Office.

Contacta amb nosaltres:

T | 937 66 30 30 (Ferran Muñoz)
hola@calellafilmoffice.cat

Serveis

Calella Film Office és un servei públic i gratuït creat per facilitar els rodatges i les produccions audiovisuals que es vulguin dur a terme a la ciutat. Oferim assistència en la cerca de localitzacions, gestió de permisos i suport en la logística de la producció, amb l’objectiu d’agilitzar al màxim l’activitat de les productores i col·laborar perquè cada projecte es desenvolupi amb èxit.

Quins serveis oferim?

Assistència en la cerca de localitzacions

El catàleg de Localitzacions de Calella mostra una àmplia varietat d’espais i equipaments que poden encaixar com a teló de fons per a tot tipus de projectes. També oferim suport en la cerca de localitzacions per trobar el lloc ideal per a la vostra filmació o sessió fotogràfica.

www.calellafilmoffice.cat

Informació i assessorament en la gestió de permisos

Facilitem i agilitzem la tramitació de permisos de rodatge, informem sobre les normatives i passos a seguir per poder realitzar la producció en les millors condicions.

www.calellafilmoffice.cat

Coordinació dels diferents serveis municipals

Coordinem els diferents serveis municipals necessaris per dur a terme el rodatge, i oferim suport logístic i comunicatiu als responsables de la producció.

Contacte amb proveïdors i professionals locals

Informem sobre els recursos locals que poden oferir serveis a la producció audiovisual, des d’allotjament, restauració, càtering fins a lloguer de vehicles, entre d'altres.