Et pot interessar

En aquesta secció trobaràs informació sobre temes d’utilitat per a l’activitat audiovisual, com la cerca d’ajuts i subvencions per al desenvolupament de projectes, informació sobre taxes, allotjaments a la ciutat… I si coneixes o tens un espai que vols oferir com a localització per a rodatges, t’expliquem com fer-ho!

Per a qualsevol dubte:

T | 937 66 30 30 (Ferran Muñoz)
hola@calellafilmoffice.cat

On dormir

Calella és una ciutat mediterrània, dinàmica, moderna i al mateix temps plena d’història i tradicions, una ciutat amb més de 650 anys d’història i un ric patrimoni cultural. Una ciutat oberta al mar i a les cultures, cosmopolita i en continu creixement, una ciutat viva que ofereix múltiples possibilitats per aquells qui cerquen inspiració i creativitat.

La seva privilegiada situació geogràfica, a mig camí entre Barcelona i Girona, el clima càlid i temperat durant tot l’any, junt a una àmplia oferta de comerç i serveis, establiments de restauració i amb prop de 14.000 places d’allotjament, fan de Calella una destinació idònia per a la producció de rodatges de cinema, publicitat i televisió.