Et pot interessar

En aquesta secció trobaràs informació sobre temes d’utilitat per a l’activitat audiovisual, com la cerca d’ajuts i subvencions per al desenvolupament de projectes, informació sobre taxes, allotjaments a la ciutat… I si coneixes o tens un espai que vols oferir com a localització per a rodatges, t’expliquem com fer-ho!

Per a qualsevol dubte:

T | 937 66 30 30 (Ferran Muñoz)
hola@calellafilmoffice.cat

Ajuts i subvencions

Catalunya compta amb un ampli i ric ventall de produccions audiovisuals rodades a casa nostra. Des de l’Institut Català d’Empreses Culturals (ICEC) del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, participat pels sectors culturals implicats, es duen a terme polítiques de suport a les empreses culturals destinades a reforçar el teixit industrial de Catalunya en aquest àmbit.

Des de l’ICEC es dóna suport integral al sector audiovisual català i incideix en totes les fases de la cadena de valor: la concepció dels productes, l’assessorament en la cerca de línies de finançament, el foment de la producció, la distribució i l’exhibició, la comercialització estatal i internacional dels productes audiovisuals propis, el suport de les activitats de difusió i animació de la cultura cinematogràfica i la conservació del patrimoni fílmic a través de la Filmoteca de Catalunya.