Testimonis

Clàudia Riera i Juli Fàbregas

Clàudia Riera
Actriu

La jove actriu Clàudia Riera, coneguda per “L’ofrena”, “Les de l’hoquei” o “Vis a Vis: EL Oasis”, desprèn carisma i talent dins i fora la pantalla. Acompanyada del nostre ambaixador, l’actor calellenc Juli Fàbregas, troba inspiració per a possibles rodatges a escenaris tan diversos com la Riera Capaspre o l’Escola Pia a #calellaciutatplató.

Joaquim Vivas i Santiago Alvarado a Calella #ciutatplató

Joaquim Vivas i Santiago Alvarado
Productor i Director de Magno Entertainment SL

Juli Fàbregas, l'actor calellenc ambaixador de Calella Film Office, rep la visita de Joaquim Vivas (productor) i Santiago Alvarado (director) de Magno Entertainment SL., interessats en conèixer de prop les possibilitats que ofereix Calella com a espai de rodatge. Junts ens descobreixen la singularitat de localitzacions com el Cementiri Vell, just a tocar del mar, el Refugi antiaeri i l'espai natural del Parc Dalmau.

Itziar Castro i Juli Fàbregas

Itziar Castro
Actriu

La popular actriu Itziar Castro, nominada als Premis Goya com a millor actriu revelació per “Piles”, comparteix experiències de rodatge amb l’actor calellenc Juli Fàbregas (“Menéndez: El día del Señor” recentment estrenada a Netflix), passant un dia esplèndid de platja entre barques, guinguetes i tovalloles a la platja Gran de Calella #ciutatplató.

Marta Bazaco i Juli Fàbregas

Marta Bazaco
Directora d'Art

Marta Bazaco ("El Fotògraf de Mauthausen", "La filla d'un lladre", "Durant la tormenta", entre moltes altres) visita diferents localitzacions de #calellaciutatplató de la mà de l'actor calellenc i ambaixador del projecte, Juli Fàbregas. Un recorregut ple de sorpreses que els permetrà descobrir les grans possibilitats escenogràfiques de cases singulars com Can Quadras o les sales diàfanes de l'antiga fàbrica industrial Llobet-Guri.

Ivan Massagué a Calella ciutat plató

Ivan Massagué
Actor

Ivan Massagué ("El Hoyo", entre les 3 películes espanyoles pels Òscars) i Juli Fàbregas ("Menéndez: El día del Señor", estrena mundial a Netflix 30.10.2020), complicitat i talent de dos dels actors del moment comparteixen una magnífica vetllada de tardor a #calellaciutatplató.

Juli Fàbregas i Jordi Frades

Jordi Frades
Director

El director de cinema i televisió Jordi Frades (1961), conegut per sèries com ‘Isabel’, 'Matadero' o 'La catedral del mar', descobreix de la mà de l’actor calellenc Juli Fàbregas (1972) l’ampli ventall de localitzacions disponibles a #calellaciutatplató, a través d’un petit recorregut pels carrers del centre històric de la ciutat.

Juli Fàbregas i Octavi Pujades

Juli Fàbregas
Actor

Juli Fàbregas, actor calellenc (1972) i ambaixador del projecte Calella Film Office dóna el tret de sortida a la iniciativa de l'Ajuntament de Calella compartint amb l'actor Octavi Pujades (1974) un matí al far, des d'on es destaquen alguns dels principals actius de la ciutat com ara el seu caràcter amfitrió, les seves platges, l'entorn natural o el patrimoni històric i gastronòmic que fan de la nostra ciutat una veritable ciutat plató.

Xavi Giménez director de fotografia

Xavi Giménez
Director de Fotografia

“Rodar 100 metros a Calella ha sigut com un somni, tot facilitats i tot somriures! Gràcies gràcies gràcies! Espero que us agradi molt la peli i sobretot que Calella surti tot lo maca que és i que és la seva gent! Una abraçada gegant! Petons!”

Meri Lane de Luup Records

Meri Lane
Luup Records

"Ens vàrem sentir com a casa. Des de l’Ajuntament de Calella ens van facilitar en tot moment les gestions necessàries per poder rodar el videoclip de la Marion a Calella. Sens dubte vàrem gaudir d’una ciutat que respira un aire fresc, dinàmica, que ens encaixava molt bé amb el plantejament que teníem en el nostre storyboard."