Calella ciutat plató

Calella és una ciutat moderna, cosmopolita i alhora plena d’història i tradicions. Una ciutat dinàmica que ofereix múltiples possibilitats per aquells qui cerquen inspiració i creativitat. A no més de 50 km de Barcelona, amb un clima excepcional típic de la Mediterrània i un entorn privilegiat, Calella és una destinació idònia per a la producció de rodatges de cinema, publicitat i televisió.

Per a qualsevol dubte:

T | 937 66 30 30 (Ferran Muñoz)
hola@calellafilmoffice.cat

Festimatge

Des de fa més d’una dècada, Festimatge es consolida com el festival de la imatge per excel·lència de Calella. L’esdeveniment està organitzat per Foto-Film Calella, una entitat cultural sense ànim de lucre fundada l’any 1966 i membre de la Federació Catalana de Fotografia, dedicada plenament a la promoció, divulgació i popularització de la imatge a través de tots els camins possibles com ara la fotografia, el cinema i el vídeo.

El Festimatge és un esdeveniment únic. El Festival de la Imatge de Calella és l’únic festival de tot el món que reuneix cinema i fotografia en un mateix festival, i amb una durada tan extensa, gairebé tot un mes d’activitats relacionades amb l’audiovisual. La inauguració té lloc a inicis d’abril a l’ajuntament, amb un espectacle de projecció de llums a la façana de l’edifici. I durant més de vint dies l’antiga Fàbrica Llobet-Guri, juntament amb altres espais de la ciutat, acull exposicions de fotografia de diferents artistes internacionals, així com les obres premiades del Trofeu Torretes de Fotografia. Alhora, se celebra el concurs del Trofeu Torretes de Curtmetratges, amb grans jornades de projeccions de tots els curtmetratges que hi participen.

Una cita anual que il·lumina la ciutat amb una variada oferta cultural al voltant de la imatge, amb exposicions, tallers de vídeo i fotografia, xerrades, conferències i projeccions de cinema 9,5 mm pels amants dels cel·luloide i de la imatge en totes les seves vessants.

Calella Film Festival