Calella ciutat plató

Calella és una ciutat moderna, cosmopolita i alhora plena d’història i tradicions. Una ciutat dinàmica que ofereix múltiples possibilitats per aquells qui cerquen inspiració i creativitat. A no més de 50 km de Barcelona, amb un clima excepcional típic de la Mediterrània i un entorn privilegiat, Calella és una destinació idònia per a la producció de rodatges de cinema, publicitat i televisió.

Per a qualsevol dubte:

T | 937 66 30 30 (Ferran Muñoz)
hola@calellafilmoffice.cat

Descobreix Calella, una ciutat única!

Calella és una ciutat mediterrània, dinàmica, moderna i al mateix temps plena d’història i tradicions, una ciutat amb més de 650 anys d’història i un ric patrimoni cultural. Una ciutat oberta al mar i a les cultures, cosmopolita i en continu creixement, una ciutat viva que ofereix múltiples possibilitats per aquells qui cerquen inspiració i creativitat.

Durant l’any Calella és un punt de bullició cultural. Amb una àmplia oferta d’activitats, Calella és a dia d’avui una de les poques destinacions turístiques en les quals el batec del dia a dia es combina en harmonia entre aquells qui busquen descans i els qui la volen gaudir intensament. Des de trobades de cant coral, balls de swing o el conegut Oktoberfest, fins a propostes més actuals com el Carpe Birrem o el Screamin’ Festival, la programació és tan variada com els propis calellencs.

I és que Calella és una ciutat dinàmica amb molts racons de vida quotidiana, el mercat, el passeig, les places i el gran centre comercial a cel obert, conegut i visitat per tota la comarca del Maresme. L’encant del seu nucli antic, de carrers estrets i rectilinis al voltant de l’església de Santa Maria i Sant Nicolau, on encara es conserven diversos edificis renaixentistes, converteixen la ciutat en un espai excepcional on dur a terme filmacions i sessions fotogràfiques.

Als espais més emblemàtics de la ciutat, s’hi afegeixen indrets únics de gran bellesa natural. Des de llargues platges de sorra daurada fins a petites cales d’aigües transparents flanquejades per pins i penya-segats, passant per boscos i espais naturals únics al costat del mar.

La seva privilegiada situació geogràfica, a mig camí entre Barcelona i Girona, el clima càlid i temperat durant tot l’any, junt a una àmplia oferta de serveis, establiments de restauració i amb prop de 14.000 places d’allotjament, fan de Calella una destinació idònia per a la producció de rodatges de cinema, publicitat i televisió.

Benvinguts a #calellaciutatplató, una ciutat única!