Calella ciutat plató

Calella és una ciutat moderna, cosmopolita i alhora plena d’història i tradicions. Una ciutat dinàmica que ofereix múltiples possibilitats per aquells qui cerquen inspiració i creativitat. A no més de 50 km de Barcelona, amb un clima excepcional típic de la Mediterrània i un entorn privilegiat, Calella és una destinació idònia per a la producció de rodatges de cinema, publicitat i televisió.

Per a qualsevol dubte:

T | 937 66 30 30 (Ferran Muñoz)
hola@calellafilmoffice.cat

Calella Film Festival

El festival de cinema de Calella neix en aquesta localitat l’any 2015, estrenant-se amb la seva primera edició l’estiu de 2016. Amb el nom de Calella Film Festival es crea el certamen propi de la ciutat dedicat a la màgia del setè art, amb l’objectiu de promocionar el cinema, emfatitzant especialment en formar a les noves generacions en la cultura cinematogràfica.

El festival està organitzat per l’Associació Rosebud d’amants del Cinema i és una iniciativa que des d’un primer moment compte amb el suport de l’Associació Turística de Calella i l’Ajuntament de Calella. Durant tota una setmana la ciutat s’omple de cinema amb projeccions, cicles i concursos amb seccions oficials, a més d’activitats i tallers sobre el món audiovisual.

Com a plat fort del festival s’entrega el premi Low Budget Films, on hi participen els llargmetratges seleccionats com a millors produccions de l’any d’àmbit internacional, de baix pressupost i directors emergents. L’objectiu d’aquesta secció competitiva és donar veu i premiar a aquests joves professionals que ens fan possible gaudir de fantàstiques històries, on el talent i la creativitat acaben trencant les barreres de les restriccions econòmiques.

A la secció oficial Creative Rosebud Awards concursen totes aquelles produccions que al llarg de l’any han destacat per la seva creativitat i originalitat. I en el Concurs Límit 48h es realitza un concurs de curtmetratges ràpids durant els dos últims dies del festival, amb l’objectiu de poder plasmar una història o idea en un màxim de 48 hores.

Durant la setmana del festival, la ciutat es converteix en un escenari de talent emergent i d’activitat creativa. A més dels concursos oficials, el certamen combina la projecció de pel·lícules a la sala Mozart i el cinema a la fresca a la platja amb tallers i activitats al voltant de la creació cinematogràfica.

Sens dubte, el Calella Film Festival és una celebració de l’entusiasme i la il·lusió que ens inspira el món audiovisual, una inquietud amb una llarga trajectòria a la nostra ciutat, que cada any acull diversos esdeveniments al voltant de la fotografia i el cinema com el Festimatge, el Cicle Gaudí i les sessions del CineClub.

Calella Film Festival